Verbeelding logo

Renoveren in Bonheiden

Ecologisch verantwoorde ontwerpen

Opvolging van ontwerp tot oplevering

Particuliere en openbare projecten

Wanneer het tijd wordt om uw woning, kantoor, restaurant, of welke ruimte dan ook te renoveren, staat Verbeelding Architecten uit Rijmenam te Bonheiden, nabij Keerbergen, klaar om uw visie werkelijkheid te maken. In en rond Keerbergen hebben wij een reputatie in huisrenovatie opgebouwd. Wij staan bekend voor het transformeren van bestaande structuren in modernere, functionele en esthetisch aantrekkelijke ruimtes. Of het nu gaat om een subtiele opfrissing of een totale metamorfose, ons team is gespecialiseerd in het ademen van nieuw leven in elke ruimte.

Bent u geïnteresseerd in renoveren?

Bureau-bedrijf

Hoe gaan we te werk bij het renoveren van uw pand?

Renoveren begint met een droom, uw droom, en ons team is er om die droom te realiseren van het allereerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering. De eerste stap van uw kantoor- of huisrenovatie is een initiële consultatie waarin we uw wensen en behoeften tot in de kleinste details bespreken. Vervolgens werken onze architecten een ontwerp uit dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel is en binnen uw budget past. Planning en vergunningen volgen, waarbij ons team alle nodige administratie voor zijn rekening neemt om uw project zonder vertragingen of onnodige stress van start te laten gaan. Tijdens de uitvoeringsfase houden we u voortdurend op de hoogte van de voortgang en zorgen we ervoor dat elk detail perfect is. Bij de oplevering zorgen we ervoor dat uw pand precies is zoals u het had voorgesteld, zo niet beter. Het renoveren van uw villa, rijhuis of kantoor wordt met de grootste zorg en precisie uitgevoerd, zodat het resultaat altijd uw verwachtingen overtreft.

verbouwingverbouwing

RESTAURANT TABERNAKELverbouwinG

WONING J+EverbouwinG

WONING A+Averbouwing

WONING J+SVERBOUWING

WONING D+NVERBOUWING

WONING B+Lverbouwing

WONING Jverbouwing

KANTOOR + WONINGVerbouwing

WONING P+M

Waarom voor ons kiezen voor uw renovatie

Kiezen voor ons voor uw huisrenovatie of de renovatie van uw kantoor betekent kiezen voor een partner die het ecologische aspect niet uit het oog verliest. Wij begrijpen het belang van duurzaam renoveren en integreren groene oplossingen die uw leef- of werkomgeving verbeteren terwijl we ook de planeet beschermen. Onze expertise in luxe woningrenovatie en de nauwgezette opvolging van elk project verzekeren dat elk detail aandacht krijgt. Bij ons architectenbureau staat uw tevredenheid voorop.

Maak de stap naar uw droomproject

Bent u geïnspireerd om de renovatie waar u al zo lang van droomt werkelijkheid te maken? Een vrijblijvend gesprek met ons team kan de eerste stap zijn naar de realisatie van uw project. Ontdek meer over ons bedrijf en hoe wij uw ruimte kunnen transformeren. Bent u eerder geïnteresseerd in een nieuwbouwproject? Wij begeleiden u graag van concept tot creatie, met dezelfde toewijding en oog voor detail. Neem contact met ons op en ervaar onze expertise in kantoor- of huisrenovatie en nieuwbouw!

STUUR ONS EEN BERICHT

 
 
 
 
 

Wat klanten zeggen:

"We willen je graag bedanken voor al je werk en opvolging van de verbouwing.

We zijn super tevreden, we hebben een echte thuis gekregen.

Als we nog een architect nodig hebben in de toekomst dan weten we je zeker te vinden."


Samenwerking op vlak van architectuur met m3architectuur (www.m3a.be)

Samenwerkingen met meerdere bureau's stabiliteit, veiligheid