Verbeelding logo
pijl van logo blauw

VERBOUWING J

kenmerkende rode voordeur ook na verbouwing

Een totaalrenovatie van een werks-manshuis in een gezellige straat in Mechelen.


De rode voordeur was een herkenningspunt in de straat en dit herkenningspunt hebben we terug aangebracht bij de verbouwing.

Bijpassend zorgen we voor een speelse achtergevel met rode beplating.


De beperkte oppervlakte voelt toch zeer ruim aan!"Ik ben voor een grote verbouwing voor mijn woning bij Niels terechtgekomen. Er waren zaken waarvan ik dacht dat het onmogelijk zou zijn om te doen met mijn woning, die dankzij de inzichten van Niels toch mogelijk waren. De woning werd uiteindelijk van een kort omgebouwd naar een moderne energie-efficiënte woning, binnen de afgesproken budgetten.
Tijdens de verbouwing zorgde hij voor een goede opvolging, in overleg met mij en de aannemer. Hij was tijdens de werken meer dan alleen de architect die de plannen tekende en opvolgde, ook de facturen van de aannemers werden nagekeken, contracten werden nagelezen en er werden clausules voorzien om mij als bouwheer te beschermen.
Voor de aankoop van een nieuw vastgoed heb ik opnieuw contact met hem opgenomen om advies te krijgen. Tijdens doet overleg kreeg ik nuttige tips en valkuilen waar ik op moest letten. Het was een zeer persoonlijke begeleiding en voor alle toekomstige projecten waar ik een architect voor nodig heb, twijfel ik niet om in zee te gaan met Niels."

- Bouwheer J van deze verbouwing -

DSC_8499
DSC02096
DSC02079
DSC_8467
DSC02088
DSC_8500
DSC02080
DSC02083
DSC02092
pijl van logo geel

MECHELEN

verbouwing met

nieuw aanbouw en volledige renovatie van technieken en afwerking

Logo slaapkamers
Logo EPB
Logo RW-put

2 slaapkamers

verbouwing

geen E-peil

regenwaterput

Logo badkamers
Logo ventilatie
Logo verwarming

1 badkamers

ventilatie C+

gascondensatieketel vloerverwarming

Uitgevoerd als zaakvoerder van Atelier Kyoto Architectenvennootschap