Verbeelding logo

BIOGRAFIE

niels Verbinnen

Hallo, mijn naam is Niels. Reeds meer dan 15 jaar werk ik als architect en ontwerper. Toch zat de ontwerpmicrobe er al veel eerder in:

Reeds op onze eerste Atari-computer (ik schat het jaar 1993) stond een programma waarmee je huizen kon ontwerpen. Toegegeven, qua ontwerp had ik nog niet de skills of het inzicht dat ik nu heb, maar ik heb wel uren en uren plezier beleefd aan het tekenen van huizen voor denkbeeldige klanten...


Toen ik op mijn 18e een studierichting moest kiezen was de beslissing dus snel genomen.

Van 2003 tot 2008 woonde en studeerde ik in Antwerpen. Daar studeerde ik af aan de Henri Van de Velde-Hogeschool (onderdeel van de Universiteit Antwerpen).


Sinds het najaar van 2008 ben ik aan de slag als architect. Ik hou me bezig met zowel particuliere als openbare projecten, zowel nieuwbouw als renovatie/verbouwing.


Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in lezen en schrijven en heb mijn creativiteit en verbeelding mogen gebruiken om een kinderboek Droomkasteel te schrijven.


Alles wat met creativiteit te maken heeft boeit me enorm. Ik maak zelf handgemaakte keramiek, zowel op de draaischijf al botseren met de hand.


Daarnaast zet ik met ook in voor het goede doel als wensvrijwiller bij Make-A-Wish. Ik help mee om wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling te laten gaan.

Verder heb ik interesse in reizen, koken, muziek, films, literatuur,...

Maar quality time doorbrengen met mijn gezin is het allerbelangrijkste voor mij. Ik ben trotse papa van 2 dochters.


architect Niels Verbinnen