Verbeelding logo
logo verbeelding

Verbeelding Architecten

Bij Verbeelding Architecten in Rijmenam draait alles om de kunst van het creëren. Het woord 'verbeelding' staat voor ons vermogen om iets nieuws en unieks te bedenken binnen de architectuur. Verbeelding is een krachtig instrument, maar we kennen allemaal het gevoel dat we soms door de bomen het bos niet meer zien. Dat geldt ook voor architectuur:

  • Het kan een uitdaging zijn om de schoonheid van ecologische verbouwingen te zien te midden van rommelige bijgebouwen.
  • Soms is het moeilijk om het potentieel van een prachtig nieuw gebouw te zien door alle stedenbouwkundige beperkingen heen.
  • Vaak is het een uitdaging om de ontwikkelingsmogelijkheden van een terrein te zien, verstopt achter onhandige hoeken en schuine grenzen.

Bij Verbeelding Architecten zijn we hier om u te helpen die verbeelding in praktijk te brengen. Ontdek onze projecten en zie hoe wij door al deze uitdagingen heen kijken om ware parels van architectuur te creëren. Bent u op zoek naar een inspirerende coworkingruimte? Ook dan bent u meer dan welkom bij ons. Wilt u eerder onze vergaderruimte huren? Ook dan staan we voor u klaar. En vergeet niet, voor meer inspiratie en een kijkje achter de schermen van onze projecten, volg ons op Facebook en Instagram.