Verbeelding logo

Coworken en vergaderen


Samen werken in een inspirerende omgeving met een prachtig uitzicht kan in onze coworkingspaces in Rijmenam in Bonheiden, nabij Boortmeerbeek en Haacht! Ons recent verbouwd kantoor te Bonheiden, tussen Mechelen, Leuven en Lier is makkelijk bereikbaar en met parking voor de deur en is daarom de perfecte gemeenschappelijke werkruimte om aan coworking te doen met andere werknemers van verschillende bedrijven! Stop uw onderzoek naar coworkingslocaties in Bonheiden vandaag nog en kom gezellig bij ons werken.

Bent u geïnteresseerd in onze coworkingspaces?

pijl van logo blauw

COME JOIN US!

Professionele en gezellige coworkingspaces

Werken in een coworkingspace biedt tal van voordelen die het overwegen meer dan waard zijn, vooral als u op zoek bent naar een mix van professionele uitstraling, gemak, en de kans om te netwerken. In onze modern ingerichte gemeenschappelijke kantoren te Rijmenam vindt u deze unieke combinatie. Onze gemeenschappelijke werkruimte is speciaal ontworpen om zowel individuele concentratie als interactie te bevorderen. Met gedeelde kantoren uitgerust voor vier personen beschikt u over ruime werkplekken met persoonlijke opbergruimtes, ideaal voor diegenen die een evenwicht zoeken tussen privéruimte en het potentieel voor sociaal contact en uitwisseling van inzichten. Daarnaast biedt onze locatie een vergaderruimte voor 4 personen en een grote ruimte met een tafel voor 10 personen om klanten te ontvangen, wat bijdraagt aan een professioneel imago. De faciliteiten omvatten verder een toilet en een berging met kitchenette. Ons kantoor werd in 2017 volledig verbouwd van grootouderlijk café naar een moderne bureauruimte met veel lichtinval, een goeie bereikbaarheid, parkeermogelijkheid, uitstraling en moderne voorzieningen (vloerverwarming, PV-panelen, ...) Dit maakt onze coworkingspaces zowel comfortabel als milieuvriendelijk maakt. Of u nu voltijds of slechts enkele dagen per week wenst te werken, bij ons bedrijf zijn de mogelijkheden flexibel. Bedrijven die aan coworking doen, vinden hier niet alleen een stimulerende omgeving maar ook de kans om te groeien door samenwerking. Bent u benieuwd en wilt u onze ruimte eens persoonlijk ervaren? Een bezoek is altijd mogelijk!

Interesse om onze vergaderruimte voor 4 personen te gebruiken voor een vergadering of gesprek?

Of huur je graag de grote ruimte met tafel tot 10 personen?

Dat kan ook! 


Kom je graag eens kijken naar onze ruimtes? Wees welkom! Stuur een berichtje en we maken een afspraak.


Contacteer ons via het aanvraagformulier voor beschikbaarheid. 

Prijzen vind je terug op deze tariefpagina.

AANGENAAM VERGADEREN

coworken en vergaderen Bonheiden
coworken en vergaderen Bonheiden
coworken en vergaderen Bonheiden
coworken en vergaderen Bonheiden
coworken en vergaderen Bonheiden
coworken en vergaderen Bonheiden
coworken en vergaderen Bonheiden
coworken en vergaderen Bonheiden
coworken en vergaderen Bonheiden
pijl van logo geel

Word onze collega

Goeie afspraken maken goeie vrienden. Daarom is er een huisreglement voor alle gebruikers en evalueren we samen op regelmatige tijdstippen de afspraken. Samen maken we er een fijne en inspirerende werkomgeving van! Heeft u zin om hier te werken of om de ruimte(s) te huren? Stuur een berichtje naar ons architectenbureau via het e-mailadres niels@verbeelding.eu en maak een afspraak om de mogelijkheden samen te bespreken! Voor de ruimtes per uur te huren staat er een aanvraagformulier online. Prijzen vind je terug op deze tariefpagina.