Verbeelding logo

Nieuwbouwprojecten rondom Boortmeerbeek

Ecologisch verantwoorde ontwerpen

Opvolging van ontwerp tot oplevering

Particuliere en openbare projecten

Nieuwbouwprojecten realiseren in regio Boortmeerbeek die perfect aansluiten bij uw visie en behoeften, is waar Verbeelding Architecten voor staat. Ons architectenbureau gevestigd in Rijmenam en actief voor nieuwbouwprojecten in regio Boortmeerbeek, Haacht en Keerbergen is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van zowel zakelijke als particuliere nieuwbouwontwikkelingen. Onze projecten kenmerken zich door innovatie, functionaliteit en esthetische uitmuntendheid, afgestemd op de unieke wensen van onze klanten.

Wilt u een nieuwbouwproject laten realiseren die bij uw visie past?

Bureau-bedrijf

Nieuwbouwprojecten met oog voor duurzaamheid

In de nieuwbouwprojecten van ons architectenbureau nemen we het ecologische aspect zeer serieus. We integreren in al onze nieuwbouwontwikkelingen oplossingen zoals EPB-optimalisatie, regenwaterputten, ventilatiesystemen van type D, zonneboilers en BEN-constructies. Hierdoor voldoen we niet alleen aan de hedendaagse normen, maar creëren we ook een toekomstbestendige woon- of werkomgeving. De Trias Energetica dient als fundament in onze aanpak, waarbij we eerst het energieverbruik minimaliseren, vervolgens duurzame energieopwekking toepassen en tegelijkertijd efficiënt gebruikmaken van fossiele brandstoffen. Dit alles realiseren wij in een prachtig ontwerp dat ook uw persoonlijke wensen en de unieke karakteristieken van het project weergeeft. Dit doen we aan de hand van een moodboard dat u meebrengt.

NIEUWBOUWNIEUWBOUW

WONING F+N EN KANTOORNIEUWBOUW

WONING G+ANIEUWBOUW

WONING B+LNIEUWBOUW

WONING D+KNIEUWBOUW

WONING W+H

Een project dat past bij uw wensen

Bij ons hebt u de unieke kans om uw droomhuis werkelijkheid te laten worden met een op maat gemaakt nieuwbouwproject dat volledig aansluit bij uw persoonlijke stijl en voorkeuren. Ons team van ervaren architecten en ontwerpers luistert aandachtig naar uw wensen en vertaalt deze naar een uniek ontwerp dat uw levensstijl weerspiegelt. Of u nu droomt van een moderne stedelijke loft, een traditionele landelijke woning, of iets geheel anders, wij bieden de flexibiliteit om elk aspect van het ontwerp aan te passen. Van de indeling en materiaalkeuze tot aan de kleinste afwerkingsdetails, alles wordt zorgvuldig overwogen om een thuis te creëren dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel en duurzaam. Met ons aan uw zijde wordt het bouwen van uw ideale huis een spannende en belonende ervaring die resulteert in een plek waar u zich écht thuis voelt.

STUUR ONS EEN BERICHT

 
 
 
 
 

Laat u inspireren tijdens een vrijblijvend gesprek

Bent u benieuwd hoe uw toekomstige nieuwbouwontwikkeling of renovatieproject eruit kan zien? Ons bedrijf staat klaar om samen met u de mogelijkheden te verkennen. Een vrijblijvend gesprek is de eerste stap naar het realiseren van uw droomproject. Wij bieden u de gelegenheid om uw ideeën en wensen met ons te delen, waarna wij u begeleiden bij elke stap richting de verwezenlijking van uw nieuwbouwproject. Visies transformeren in realiteit is onze passie, en wij kijken ernaar uit om ook uw project tot een succes te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Wat klanten zeggen:

"We willen je graag bedanken voor al je werk en opvolging van de verbouwing.

We zijn super tevreden, we hebben een echte thuis gekregen.

Als we nog een architect nodig hebben in de toekomst dan weten we je zeker te vinden."


Samenwerking op vlak van architectuur met m3architectuur (www.m3a.be)

Samenwerkingen met meerdere bureau's stabiliteit, veiligheid